lauantai 3. toukokuuta 2014

Vaja tulossa

Täällä blogissa on aika hiljaista, koska emme ole hetkeen käyneet tontilla ja tässä vaiheessa taas edetään hitaasti. Mun makuun turhankin hitaasti. =S

Ens viikolla M on menossa käymään tontilla pariinkin otteeseen, ensin M vie kaverinsa kanssa ostamamme vajan tontille ja toisena päivänä on sitten joku tapaaminen tontilla tien takia. Tie tontillemme menee toisten omistaman maan poikki, joten tielle on tehtävä rasitussopimus. Jompana kumpana päivänä M tapaa myös kunnan rakennustarkastajaa toivomme, että hän merkkaisi sen virallisen rakennuspaikan saunamökille, jotta hommat pääsisi vihdoin ja viimein käyntiin.

Turhauttaa tämä odottelu, kun sopivaa säätä kuluu koko ajan hukkaan.

Odotellessa olen suunnitellut pihaa ja tehnyt pieniä tavarahankintoja. Tänään ostettiin taas pari pihatuolia ja tuiki tärkeä sadevesimittari. Siis se kippo, joka laitetaan pihalle ja siitä näkee, paljonko vettä on satanut. Bongasin sellaisen pinkkinä ja se oli must have. ;)


Niin ja eilen tilasin pari jakkaraa, joihin tulee lampaankarvasta päälliset. Siis malliltaan ihan kun ne Aallon perusjakkarat. Otin nyt alkuun kaks ja jos ne on kivoja, otan vielä toiset kaks. Ne on kivoja, kun on kasattavia, voi käyttää sisällä ja ulkona ja karvapäällinen taas on lämmin ja pehmeä. Laitan niistä kuvaa sitten, kun saan ne.

Meillä makuuhuone toimii myös mökkitavaroiden varastona ja varasto täyttyy kovaa vauhtia. Toivoisin totisesti, että saatais pikku hiljaa kannettua kamppeita mökille päin. Voi sitä tyhjyyden tunnetta, kun tavaravuori on saatu siirrettyä sinne, mihin se kuuluukin. =) Sitä odotellessa.

Eräästä Facebookin ryhmästä bongasin muuten tällaisen eurolavoista tehdyn sohvaryhmän. Olen kyllä katsellut näitä aiemminkin, mutta tämä näytti niin hyvältä, että ajattelin väsätä meille tuollaisen.




































Tässä vaiheessa kun joka penni pitää laskea, tämä on edullinen, mutta toimiva ratkaisu. Pöytälavan päälle voisi ehkä teettää pleksin niin tavaratkaan ei putoilisi noihin väleihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti