lauantai 31. toukokuuta 2014

Shoppailua

Nyt kun tiedetään ajankohta sille, koska varsinaiset työt tontilla alkavat, olemme jälleen pyörineet pitkin kauppoja tekemässä hankintoja työmaata varten.

Meillä ei ole mitään majoitusta rakennusajaksi tiedossa, joten työmiehet joutuvat aloittamaan urakkansa telttamajoituksessa. Kun vaja on valmis, niin majoitus siirtyy vajaan ja sitten jossakin vaiheessa voi jo nukkua itse mökissä.

Koska tämä projekti on lähtenyt aika nihkeästi käyntiin, en yhtään osaa hahmottaa, milloin itse saunamökkiin voi jo majoittua. Toivotaan, että ennen talvea kaikki on suht koht valmista sisustusta myöten.

Tänään siis käytiin hakemassa työmaavaihetta varten "hieno" valkoinen huvilateltta Honkkarista.Tän tarkoitus on saada työmaan ajaksi jotain suojaa talkoolaisille ja mahdollisesti myös maalaamiseen, jos sadesää yllättää.






















Teltan lisäksi ostettiin täytettäviä patjoja Jyskistä, maalia vajan ikkunapokia varten ja muuta pientä tapeellista.

Listalle jäi vielä iso saavi ja käsin käytettävä vesipumppu, sekä kottikärryt. Nämä nyt siis ainakin on vielä käytävä kaappasemassa jostakin.

Eilen sain muuten mun jokin aika sitten tilaamani jakkarat. Näissä jakkaroissa on siis aidosta lampaantaljasta tehdyt päälliset. Tykkään kyllä kovasti jo nyt ja harkitsen tilaavani vielä pari lisää. En kylläkään ihan vielä, haluan ensin, että se sauna valmistuu. =) Näitä ihanuuksia löytyy Suomen Sänkytukusta Vantaalta ja jalkojen ja taljojen väreissä on useita eri vaihtoehtoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti