sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Grilli

Viime viikon sateet aiheuttivat sen, että tontilla ei tapahtunut mitään, koska savisen maan takia sinne ei pystynyt menemään raskaalla työkoneella.

Nyt odotellaan, että maansiirtomies ilmoittelee, koska tontti on sen verran kuivunut, että sinne taas pääsee ajamaan ja päästään töihin.

Säät on onneksi lämpenemään päin, joten toivotaan, että jo ensi viikolla siellä on kuivunut sen verran, että sinne uskaltaa ajaa.

Kun työt ei taaskaan pääse etenemään, päätettiin hyödyntää tätä odottelu aikaa miettimällä, mitä nyt heti alkuun tarvitaan tontille. Päätettiin siis käydä hakemassa grilli. Ruokaa siellä pitää pystyä laittamaan, joten grillin hankinta on hankintalistan kärkipäässä. Kodin 1:tä löydettiin  meidän tarpeisiin sopiva grilli edulliseen hintaan, joten käytiin sitten hakemassa se pois.

Omia toiveita oli, että osa paistotasosta on tasoparilaa ja grillissä on sivukeitin. Sen piti myös olla tarpeeksi jämäkkä, eikä sellainen ohuesta pellistä tehty rimpula. Tästä löytyy nämä ominaisuudet, joten tämä kelpasi minulle. 

Taas on yksi hankinta listalla vähemmän. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti