lauantai 27. syyskuuta 2014

Sisustus mielessä

Vaikka rakentaminen edistyy hitaammin, kun luultiin, en siltikään malta olla miettimättä sisustusta.
Asiat on hieman selkiytyneet mielessäni alakerran värityksestä.
Värit tulevat olemaan valkoinen, musta, harmaa, beige ja punainen. Ruskeaa tulee jonkin verran ainakin rottingin muodossa.

Varsinkin sohva on tuottanut minulle jonkin näköistä ahdistusta. Ensinnäkin koko pitäisi olla pieni, mutta samalla siihen pitäisi mahtua ainakin kolme ihmistä istumaan ja siinä pitää pystyä nukkumaan.
Haluan divaanisohvan, koska sohva on minulle ennen kaikkea rentoon lekotteluun tarkoitettu.
Etenkin väri on tuottanut päänvaivaa. Ajatukset on tähän saakka pyörinyt hiekan ja harmaan sävyissä, samalla olen kuitenkin pelännyt, että huoneesta tulee liian ankea väriltään. Olen nimittäin päätymässä keittiön kaapeissa Ikaean harmaaseen Bodby-sarjaan Varnhem-vetimillä.



Haluaisin, että pieni mökki on lämmin ja raikas sävyiltään. Liika valkoisuus saattaa olla liian kylmää ja harmaa ja beige yhdessä liian värintöntä klönttiä.
Niinpä siis keksin, että sohva voisi olla punainen.Ihan selkeä raikas punainen. Ikinä en osaisi sellaista kotiini ostaa, mutta miksi mökin pitäisi olla samanlainen, kun koti on? Toiminnatkin siellä on ihan erilaisia ja mielestäni puhdas punainen väri raikastaa kivasti kokonaisuutta.

Punaisen sohva-ajatuksen innoittamana testailin erilaisia ovinuppeja ystävältäni saamaan seinäkaappiin, joka matkaa mökille. Jo nupeista näkee, että valkoinen ja punainen on raikas yhdistelmä ja uskon, että se on juuri se juttu, joka raikastaa mökkin ilmeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti