keskiviikko 20. elokuuta 2014

Rivieraa mökille

Niinhän siinä kävi, että ostoshankinnoista tuli päivitys ennen täyttöjä. Katsotaan, jos siitä aiheesta saataisiin postaus jo sunnuntaina...

En malttais millään odottaa, että mökki valmistuisi ja päästäis siihen mulle mieluiseen vaiheeseen, eli sisustamiseen.

Epäselväksi varmaan ei ole jäänyt, että meillä kämppä pursuaa jo vaikka ja minkälaista sisustus- ja  käyttötavaraa. Pikkuisen tässä tietenkin täytyy malttaa mieltänsä, koska tila tulee olemaan rajallista. Siksi olisikin hyvä, että tavaroilla olisi kivan ulkonäön lisäksi myös joku oikea käyttötarkoitus.
Jokaisn tuotteen kohdalla se ei tietenkään toteudu,  mutta yritetään.


Riviera Maison on yksi lemppari merkeistäni ja voisinkin melkeimpä sisustaa lähes koko mökin ja kodin heidän tuotteillaan.

Valitettavsti osa tuotteista on aika hinnakkaita, joten näin ei tule tapahtumaan. Heillä on kuitenkin kivoja ideoita, joista voi ottaa inspiraatiota sisustukseen.

Omat hankinnat ovat suurimmaksi osaksi aleista ja mallistojen edullisimpia pientuotteita. Kalusteita en ole raaskinut hankkia. 
 
Eikä se mielestäni kyllä muutenkaan ole kiva, jos mökki näyttää jonkun yksittäisen tuotemerkin  katalogilta. Jotenkin siitä puuttuisi se oma tatsi... Vaikka helppoahan se olisi katsoa katalogia ja valita sieltä koko sisustus. =)


Nyt siis hankintana tuli laatikko serveteille, tää on kätsy, kun on kansi. Eipähän lähde lentelemään, jos kori unohtuu ulos. 
Toinen kori on ruokailuvälineille. En ole vielä varma, säilytetäänkö ne aina tuossa, vai onko toi vaan terassille viemistä varten...
 Kaksi tuikkua näytti niin söpöiltä tuolta sisäpuolelta ja oli väreiltään mökin värimaailmaan sopivat, joten ne lähti siksi mukaan. Olen muuten aika kiitettävästi pystynyt pitämään kynttilöihin liittyvät hankinnat kurissa. =)
Tuo öljy, suola, pippuri juttu on hauska ja kompaktissa muodossa. En nyt tiedä, onko se niin tarpeellinen, mutta kaunis kattaus on puoli ruokaa.
Kala puolestaan sopii aluseksi pöydälle tai koristeeksi seinälle. Mulla on tuollainen samanlainen kala myös ruskeasta rottingista.
Hevosenkenkä on pummittu äidiltä ja se laitetaan tietenkin mökin oven päälle tuomaan onnea.

Tällaisia hankintoja tällä kertaa. Nyt ei muuten ole mitään tälläkään saralla tiedossa, joten työmaalla olisi paree alkaa tapahtumaan, jotta saan uusia päivityksiä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti