keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pari kuvaa viime viikolta

Tässä olis vielä pari kuvaa viime viikon täytöiltä.

Tässä kuvassa näkyy vielä toi maan epätasainen pinta. Toi on siis ihan savea, joten olisi omin avuin vaikea saada tasaiseksi.

Tässä onkin sitten jo huomattavasti tasaisempaa. Tässä kuvassa näkyy vielä toi rantaan tehty aukko. Viimeksi, kun kävin tolla tuossa kohtaa oli epätasaista maata ja vesaikkoa.
Tässä kuvassa näyttää siltä, että meillä olisi jo laituri, mutta toi on otettu läheltä naapurin rajaa ja toi on siis naapurin laituri.

 Tässä näkyy suht hyvin tuo vajan ja saunamökin välillä oleva korkeusero ja oja. Tohon pitäis keksiä jotain kivaa... Tollanen savinen oja on nimittäin aika karu. Luulavasti se tulee olemaan kuiva lähes koko ajan... 

Ojan yli ajateltiin tehdä rappuset. Itse ajattelin myös jotain pergolaa siihen ympärille. Muuta en tällä hetkellä oikein tuohon keksi... Olisiko joku aita ok, joka peittäisi tota kohtaa, vai laittaisko kiviä ojan pohjalle ja jotain kasvia sitten toi pientare täyteen... 


Yksi vaihtoehto olisi tehdä terassia tuohon saakka ja portaat tohon aitalle lähtisi sitten terassilta... 

Toisaalta tuolla säilytellään myös kottikärryjä ym. jotka pitää jollakin konstilla saada tuolta pois, eli jos tuohon tehdään portaat, pitää sinne olla sitten toinen kulku jostakin muusta kohdasta.

Toi taustalla oleva kantokasa on nyt siis poissa. Jee! En malta odottaa, että pääsisin istuttamaan jo jotakin. Valitettavasti itse en pääse tontille vielä kolmeen-neljään viikkoon. Ellei sitten tule pikakomennusta levittelemään puunsuojaa vajan pintaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti