maanantai 24. helmikuuta 2014

Parolan Rottinki

Kun käytiin jokin aika sitten Ikeassa huomasin, että heillä ei olekkaan enää sitä korituolia mallistossaan, jota olin tupaamme miettinyt. Niinpä päätin vähän googletella tarjontaa ja bongasin Parolan Rottingin sivut.
Olen käynyt täällä pari vuotta sitten, kun tämä on matkan varrella anopin ja appiukon mökille mentäessä. Olenkin päättänyt jo ajat sitten, että sitten kun meille se oma mökki tulee, täältä käydään hakemassa sinne riippuva rottinkituoli. Nyt kun selailin näitä sivuja enemmänkin, niin luulenpa, että siellä täytyy pyörähtää katsastamassa muutamiakin tuoleja.

Tässä on paria eri mallia noita riipputuoleja. Väristä en tässäkään ole vielä varma. Värivaihtoehtoina on mm. musta, pähkinä, harmaa, valkoinen ja rottinki.  Tällä hetkellä kiinnostaisi musta, harmaa tai pähkinä (kuvassa). Pähkinässä, kuten rottingissakin olisi se hyvä puoli, että siinä ei niin nopeasti näy pintamaalin rapistuminen.



Ikean mallistosta poistunut(?) malli oli siis tuo oikealla oleva Almsta (joka muuten taitaa sittenkin vielä olla mallistossa, kun äsken katselin!). Parolan Rottingilla on hieman vastaavanlainen malli nimeltä Rossini. Tätä löytyy myös useassa eri värissä. 
Kuten jo aiemminkin sanoin, haluaisin rottinkituolit sen takia, että niitä voi myös tarvittaessa käyttää ulkona, kun tulee enemmän väkeä käymään.

Tässä myös muutama kiva tuoli, jolle olisi kiva löytää paikka mökiltä. Ei nyt välttämättä tässä ensimmäisessä vaiheessa, mutta ehkä myöhemmin...

 Kantri on kivan mallinen ja kevyen oloinen, mutta väri ei oikein taida istua meidän värimaailmaa, vaikka ihana onkin.
Piano on ihanan klassinen malli, jossa on hitunen siirtomaa tyyliä. Näitä voisi kyllä hankkia ainakin parisen kappaletta ihan vaikka vaan ulos.  Tykkään tästä kovasti ainakin kuvan perusteella.

 Vicenzan mallista tykkään myös kovasti. Sille voisi ehkä löytyä paikka yläkerrasta tai sitten kuistilta. Joo...kuistilla olisi kyllä ihana!

Vintage lumikenkä on hyvin klassinen malli. Tämä olisi ihana nimenomaan mustana. 


Sitten vielä pari pöytää. 

 Metallijalkainen Rooma olisi kiva kevyt malli, jota voisi miettiä sisälle.

 Tämä tarjotinpöytä olisi kyllä aika must have, jos hinta on kohdallaan. 
Tarjottimella olisi helppo kantaa astioita ja ruokia ulos, sekä käyttää samalla apupöytänä. 

Jos jo olemassa oleva Ratian arkku on liian iso sohvapöydäksi, olisi tässä just passeli vaihtoehto.
Olisi ihana, jos tästä tyylistä olisi myös ruokapöytä...


Kaikki kuvat Parolan Rottingin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti