torstai 27. helmikuuta 2014

Hankintoja, hankintoja

Niitä nyt riittää mökkiin liittyen. Kaikkea en edes ole esitellyt täällä. Olisi joskus kiva purkaa kaikki laatikot ja laittaa kaikki hankinnat esille... Ehkä jopa teenkin sen, että näen itsekkin, mitä on hankittu ja mitä vielä tarvitaan...

Eilen käytiin taas Kodin 1:ssä käyttelemässä arvoseteleitä silityslautaan (kotiin) ja mökille tarttui sitten sellainen hankinta, kun lattiaharja ja rikkalapio. =D Nämähän on yleensä niitä tosi sisustuksellisia tuotteita. Eikö?
Mekin ensin marssittiin niiden perinteisten muovisten ohi ja siinä vaiheessa vaan katseltiin, että tollanenkin täytyy sitten jossakin vaiheesa hankkia, mutta ei varmaan just nyt. No, kassoille päin mentäessä M bongasi Anno sarjan puisen harjan/ rikkalapiosetin. Tää oli niin kiva ja arvosetelin täyttymiseen piti saada vielä jotain, niin otettiin sitten kuitenkin setti mukaan. Tämä sopii sisustukseenkin paremmin, kun ne muoviset. Meillehän ei oikein imuria kannata hankkia, kun sähkö tulee aurinkovoimasta ja agrikaatista, vaan raahataan kotoota aina silloin tällöin, kun siivotaan paremmin.


Eilen myös tein kynnymattohankintoja Tarjoustalosta. Tällaisia tähtimattoja lähti mukaan beigenä ja turkoosina. Se turkoosi pisti vaan jotenkin silmään, joten saunan pukkariin tulee sitten turkoosia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti