sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Fiilistelyä Kontiolla

Päätettiin käydä Kontion myyntinäyttelyssä katsastamassa tulevaa mökkiämme. Nurmijärvellä oleva mökki on kylläkin viisi nelötä suurempi, kun meidän tuleva. Halusimme kuitenkin jo vähän miettiä kalusteita,pintavärejä ym., joten mökin näkeminen livenä on siinä suhteessa huippu juttu.

Meidän Nalle tulee olemaan ulkoisesti juuri tällainen modernin näköinen mökki. Väriksi mietimme vähän tummempaa harmaata, kun tässä näyttelymökissä. 
Meidän mökkimme tulee myös olemaan peilikuva tästä, eli sauna tulee oikealle ja tupa vasemmalle. Mökin vasemmalle reunalle rakennetaan myös iso terassi.


























 Mökkitupaa sisältä. Sisustus tässä mökissä on aivan ihana! Rakastan Riviera Maisonin tuotteita ja joitakin juttuja löytyy meiltä kotoa. Nuo lamput, tuolit ja pöydät on vaan sen verran kovissa hinnoissa, että täytyy etsiä vähän saman tyyppisiä tuoteita toisilta valmistajilta.

Isot ikkunat on mielestäni meidän juttu. Vaikka tilaa on vähän, isot ikkunat avartaa tilaa. On myös kiva, kun maisema näkyy sisälle. Mietimme, jos laittaisimme ruokapöydän tuohon ikkunan eteen ja sohvan tuonne ruokapöydän tilalle... Enemmän sitä maisemaa varmaan tulee katseltua aamiaispöydästä, kun sohvalta...
Toisaalta tv:n sijoittaminen tuottaa hieman ongelmia, mihin sen laittaisi....



















































Vastakkainen puoli näyttää tältä. Myyjä sanoin, että tällä puolella se 5 neliötä vähemmän tilaa näkyy niin, että noin 30cm jää pois tän seinän syvyydestä, eli tuo takaseinä tulee lähemmäks ovea.


 Meille ei tule noin isoa takkaa, vaan mietittiin jotain pientä kaminaa tai kevyttakkaa.


Kuvan ovi johtaa pukuhuoneeseen, josta en tajunnut ottaa yhään kuvaa, kun se on tässä talossa tehty suihkuhuoneeksi. Meillä pesu tulee tapahtumaan saunassa ja halutaan käyttää toi tila pukkarina/ makuutilana.


Saunasta olin näköjään ottanut jopa yhden kuvan. Se on niin selkee, että siinä ei oikeastaan ole mitään ongelmaa ja siksi en sitten kuvannutkaan sitä sen enempää. Vasemmalla on siis kiuas ja valkoisella kaakelilla kaakelitu seinä. Oikealla sitten lauteet. Seinä ajateltiin maalata jollakin tummalla sävyllä. Suunnilleen samalla värillä, kun ulkoseinät tulee. Lauteet saa jäädä sen väriseksi, kun ovat. Ehkä.... ;) Lattiaan tulee kaakelit tai kiillotettu beton ja puurallit. Siihen ei nimittäin tule lattialämmitystä, joten jokut puurallit vois olla järkevämpi ratkaisu täällä...

Yläkerrassa näyttää sitten tältä. Ikkunan vasemmasta reunasta oikealle tulee olemaan vielä pieni pätkä parvea.



 Ylös mahtuu parisänky. Mietin tota korkeutta tossa tyynyjen kohdalla, alkaako hadistaa, kun katto on noin lähellä... Ehkä käännetään patjat toisin päin...


Patjojen jalkopäässä oli vielä jonkin verran tilaa ja tämä onkin sitten korkeinta kohtaa parvella. Tänne saa just ja just jonkun lipaston laitettua. Mitään ei oikein uskalla ostaa valmiiksi ennen kun oikeasti näkee, miten tila tulee toimimaan.


 Näkymää alas. Meillä se ei tule olemaan näin selkeä sen parven lisätilan takia. 
Halutaan kuitenkin maksimida tilankäyttö näissä puitteissa.


























Hyvällä fiiliksellä kyllä odotetaan, että saadaan mökki pystyyn ja päästään sisustamaan ja tekemään aluetta omanlaiseksemme. =)
Kuvat siis minun ottamiani ja paikka Kontion myyntinäyttely Nurmijärvellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti