sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tuvan sisustusta

Tietenkin, kun hommat alkavat selkenemään, on aika aloittaa sisustuksen sunnittelu. Ainakin omassa päässä.

Kontion myymäläalueen Nallessa oli tupaan laitettu pyöreä pöytä. Se oli aika kodikkaan tuntuinen ja siksi voisin miettiä sitä meillekkin. Haluaisin vaan, että se pöydän kansi olisi sellainen lankkumainen. Pyöreissä pöydissä niitä ei taida hirveästi olla, joten jos sellaisen haluaa, niin ehkäpä joutuu ostamaan pienen neliön...

Googlasin vähän ideoita ja loin kollaasin tyylistä ja väreistä.























Vasemmalla ylhäällä on Pentikin Shamani pyöreänä, jota olen ihaillut jo vuosia. Se on aika kovan hintainen, joten siihen täytyy vielä säästää, eikä se välttämätä roiku meidän mökissä heti alusta lähtien. Ihana kuitenkin ja joskus sen kyllä haluaisin.

Pentikin on myös raidallinen tyyny, jossa on ihana rauhallinen värimaailma.

Pyöreä pöytä olis bongattu houzz.comin sivuilta. Hintaa en muista. Tuo pöydän tiikkinen ja laivamainen tyyli viehättää. Jalat on myös tyylikkäät.

Majakkaseuran juliste suomen majakoista odottaa meillä jo kaapissa. Se ostettiin joiltakin messuilta jo ainakin pari vuotta sitten. Nyt se vihdoin saa paikkansa. =)

Korituoli on Ikeasta. Siinä tykkään siitä, että se ei ole kovin suuri. Se on myös tuoli, jota voi tarpeen mukaan viedä ulos. Eli olisi monikäyttöinen.

Tykkään taljoista tosi paljon ja Ikean pienempiä valkoisia taljoja on jo kaksi odottamassa mökille lähtöä.

Sohvaksi mietin pientä divaanisohvaa harmaana. Olisi hyvä, jos sen voisi myös levittää sängyksi.

Tässä taitaakin sitten olla ne alakerran isoimmat kalusteet. Niin joo, tietenkin alakertaan voisi miettiä vielä sohvapöytää. HAY:n tarjotinpöytä olisi ihanan siro ratkaisu. Kevyt siirtää, eikä olisi raskaan näköinen. Ratian Saaristo sarjan arkku meiltä löytyy jo ennestään valkoiseksi maalatuna.  Samasta sarjasta meillä on myös avainkaappi, joka tulee mökille. Arkku voi olla liian iso alakertaan, mutta ihan jo säilytyksen kannalta se on näppärä. Joten toinen paikka sillä voi olla parvella tai pukkarissa.






















Matot mökkiin teen itse äitini kangaspuilla, eli räsymattoja tulee. Ne on niin helppohoitoisia. Niistä on helppo puistella roskat ja ne on helppo pestä. Minulla on valmiina valkoista trikoota, jonka kaveriksi leikkaan vanhoja farkkuja. Muuten suht neutraaliin värimaailmaan tulee siis farkun sinistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti