perjantai 29. marraskuuta 2013

Kontion Nalle

Eilen käytiin vihdoin ja viimein mökkikaupoilla, mutta mitäs ostimmekaan. Kaikkien ennakkosuunnitelmien jälkeen päädyimmekin tilaamaan ainoastaan saunamökin, jossa on 25m2. Aloimme miettimään lämmitystä ja suojaisampaa terassia, siksi tuo on parempi ratkaisu.

Sähköähän meille ei sähkölaitoksen kautta tule olemaan, jolloin nukkumamökin lämmittäminen olisi ollut hankalampaa.Nyt kun kaikki toiminnot tulee yhteen mökkiin, niin ainakin osa lämmitystä saadaan saunaa lämmittämällä.

Nallea saa muuteltua melko helposti omien tarpeiden mukaan. Meille ei suuria muutoksia pohjaan tule. Pieni parvilisäys ja tuon päätyseinän ikkunan muutos vain.

 Yllä oleva Nalle on siis ikkunoiden ja ovien asetteluiltaan sen tyylinen, kun meillä. 
Tuo päätyikkuna on meillä siirretty tuosta hieman oikealle.

 Tässä Nallessa on sellaiset modernimmat ikkunat, jotka meille tulee. Ikkunarisikot kuulemma kuuluu vakiona noihin paketteihin, mutta tässä vaiheessa tuntuu siltä, että me ei tulla niitä kiinnittämään...

 Tämä Nalle puolestaan on aseteltu niin päin, kun meille tulee. Eli sauna tulee oikealle ja tupa vasemmalle.


Pohja tulee olemaan tällainen. Pesuhuone tulee kylläkin pukuhuoneeksi. 
Ylös tulee hieman suurempi parvi, kun valmiiseen kuvaan on piirretty. Itse rustasin tuollaisen vapaan käden piirrustuksen siitä, miten se tulee meille. Eli se on tuollainen L:n muotoinen. 

Tupa tulee olemaan niin pieni, että sinne ei tule mahtumaan säilytystilaa, joten jotain on sitten keksittävä tuonne ylös. Siksi kaikki mahdollinen tila on hyödynnettävä.

Paketti tulee tontille huhtikuussa, joten silloin alkaa sitten tosi toimet ja blogikin herää kunnolla henkiin. =) Nyt talven ajan täällä on hiljaisempaa, mutta yritän aina välillä päivitellä tänne suunnitelmia.

Kuvat: Kontio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti