maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kylpyhuone

Pinterest on aivan ihana paikka etsiä inspiraatiota. Olen pinnannut sinne kymmeniä kuvia mökin ideointia varten.
Laitan tässä nyt yhden kollaasin kylpyhuonetta ajatellen. Nämä saattavat olla hieman suureleisiä, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Ja jotakin voidaan kyllä varmasti toteuttaa.

 Vasemmalla ylhäällä ihastuin noihin väreihin ja karuun fiilikseen, silti siinä on nykyajan luksusta sadesuihkuineen. Kiinteät hyllyt lähellä suikua on myös tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu.
Olen jo vuosi ihaillut tuollaista luonnonkivistä tehtyä lattiaa. Näin sellaisen ensimmäisen kerran Risto Matti Ratiasta kertovassa jutussa, jossa hän esiteli Helsingin kotiaan. Päätin jo silloin, että joskus haluan tuollaisen lattian johonkin.

Keskellä ylhäällä olevassa kuvassa tykkään tuosta ulkona olevasta suihkusta. Tuon tapaisen nurkkauksen vosi tehdä saunan läheisyyteen terassille, viereen vaikka ulkona pidettävä kylpyamme...

Oikealla ylhäällä olevassa kuvassa on kaikkea ihanaa. Lasiovet ovat tyylikkäät ja pitää roiskeet oikeassa paikassa. Materiaalit tuovat luonnollisen tunnelman.
Miksipä ei siis yhdistäisi vasemman ja oikeanpuoleisia elementtejä keskenään... 
Pidän myös kuvan lavuaarista, samoin kun alla olevassa kuvassa. Yksinkertaisuutta ja silti tyylikästä. Jos vain sopiva pöytä löytyisi tai miksi ei lipasto, olisi se myös hyvä tapa kierrättää vanhaa.

Alla keskellä kylpyamme on upealla paikalla ja tyylikkäästi toteutettu. Tämä ei ole mikään must have juttu, mutta jos nyt kuitenkin halutaan hieman luksusta, niin miksipä sitä ei toteuttaisi näin. Olisihan se kiva istuskella talvella viinilasin kanssa ammeessa ja katsella upeaa maisemaa ja sen vuoden aikojen mukaan vaihtuvaa maisemaa. Tässä kyllä pitäisi miettiä ammeen paikka ja ikkunan suunta jo hyvissä ajoin.

Vasemmalla alhaalla oevassa kuvassa pidän jälleen siitä rosoisuudesta ja yksinkertaisuudesta. Vaikka mökillä olisikin ns. arjan luksusta, haluaisin kuitenkin, että se on maanläheistä ja jollakin tavalla karua. Tyylin tulisi erottautua kaupunkielämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti