maanantai 19. elokuuta 2013

Tilannekatsaus

Täällä blogissa on ollut hieman hiljaista, koska ei ole ollut mitään kuvallista kerrottavaa.
Projekti kuitenkin etenee ja tällä hetkellä tilanne on se, että mökkitontilla on kaatunut huima määrä puuta. Emme kuitenkaan ole vielä käyneet katsomassa, miltä siellä näyttää, joten kuvallista materiaalia tästä muutoksesta ei vielä ole. Tarkoitus olisi viikon päästä mennä katsastamaan tilanne.

Tänään kävästiin Kontion Nurmijärven myymälässä keskustelemassa tulevista rakennuksista. Pioni on vielä vahvasti pelissä mukana, mutta saunarakennukseksi mietimme Lupiinia.
Myyjä näytti erään asiakkaansa Pioniin tekemää saunaa, mutta M keksi, että senhän voisi tehdä myös Lupiiniin, jossa korkeus lauteille voisi olla parempi.


Vielä emme tehneet tilausta, koska sitä ennen pitää saada joku raivaamaan mökeille paikat ja miettiä, keretäänkö mökit tehdä nyt syksyllä vai vasta keväällä. Myös sähköt olisi hyvä vetää ennen mökkejä, niin saadaan nekin sitten samalla vaivalla tehtyä. Tai ainakin alkuun.

Olemme nyt pyytäneet sähköyhtiöltä tarjouksen sähköistä, mutta suunnitelman tekemiseen menee kuulemma n. kuukausi. Eli sillä saralla ei ennen syyskuuta tapahdu mitään.

Toivon, että saisimme mökit jo syksyn aikana kasaan, niin sitten heti keväällä päästään aloittelemaan mökkielämä. =) Kasvimaata varten on jo kauhea kasa siemeniä hankittuna (tässä vain yksi erä).

Elättelen myös toiveita, että saisin kerättyä rahaa myös kasvihuoneen hankintaan, mutta katsotaan, onnistuuko se vielä ensi kesänä.
Haluaisin ison kasvihuoneen joko vanhoista ikkunoista tehdyn tai sitten Kekkilän vihervaja Levon. Tämänkin kuitenkin niin, että tuo keskiosakin on ummessa.
Valitettavasti tuon hinta on 3500€:n luokkaa, joten tuskin pääsee ostoslistalle vielä ensi kesänä... =(
Ehkä tyydyn tässä vaiheessa johonkin halpis malliin ja ostan tuon sitten, kun tärkeimmät hankinnat on tehty...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti