lauantai 22. maaliskuuta 2014

Puutarhatuoleja ja kattiloita

..tai no yksi uusi kattila on tullut hankittua ja 6 puutarhatuolia.

Viime viikolla bongasin erään sisustus/ vaateliikkeen loppuunmyynnistä aivan ihana suloisen IB Lauresenin emalikasari. Tämä on just niin suloinen mökkikattila, että pakko oli se hankkia mökille.

 Kattilan alla on Riviera Maisonin pyöreä rottinkitarjotin, joka on vanha hankinta, mutta siirrän senkin nyt mökille asumaan, koska se sopii sinne paremmin.


Hankin viikko sitten myös Prismasta tosi edullisen keraamisen kullhon, ovh oli muistaakseni 5,95 ja tyyli on tuollaista hieman merihenkistä. Eri Prismasta sitten bongasin salaattiottimet puoleen hintaan ja näille hintaa jäi vajaa 5€. Ei siis pahan hintaisia hankintoja. Kiva, kun löytää käytännöllistä, mutta kaunista edullisesti, koska joka penni menee tällä hetkellä mökkijuttuihin.

Kulhon alla näkyy harmaita tyynynpäällisiä, joissa pieniä tähtiä. Nekin edullisia hankintoja Jotexilta. =D


Sitten viimeiset hankinnat tehtiin tänään Jyskistä, josta kävimme hakemassa 6 pihatuolia. Tajusin, etä tuolithan täytyy olla meillä jo ihan alkuvaiheessa, että talkooväki pääsee istumaan. Pöytää ei kylläkään vielä tullut hankittua, mutta tärkeempiähän on nää tuolit. Meillä on kyllä yksi vanha puinen keittiöpöytä tallella, joka saa sitten toimia ruokapöytänä niin kauan, kun sopiva pöytä löytyy.Nämä tuolit olivat alessa 27,50, eli ei paha.

Kuva Jysk.


Huomenna olis tarkoitus suunnata Keski-Suomeen tontille. Reissun syy on katsastaa uusi tontille tehty tie ja suunnitella vajalle paikkaa. Vaja rakennetaan luultavasti jo ennen mökkiä, jotta saadaan kamppeita suojaan ja samaan rakennukseen tehdään myös wc, joka on varmasti ihan kiva olla paikalla jo alusta saakka. 

Anoppi ja appiukko olivat muuten käyneet jo hakemassa meille Puuilosta Biolanin kompostikäymälän. Tää biovessa oli mulle kyllä aika ehdoton juttu. Tää on siisti puhdistaa ja lopputuloksesta on hyötyä puutarhassa. Kukat tykkää. =D

Kuva Puuilon sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti