lauantai 4. tammikuuta 2014

Tervehdykset

Hyvää uutta vuotta täältä Villa Pienalan blogista!

Täällä on aika hiljaista, koska mitään ei tapahdu. Odotamme tällä hetkellä Kontiolta asemapirrustusta, jotta pääsemme hakemaan rakennuslupaa.

Tontilla käyntiä ollaan pariin otteeseen mietitty, mutta leuto sää ei houkuta. Tontti on varmasti sen verran mudassa, että ei kiinnosta lähteä rämpimään sinne kuraan. Jos olisi pieni pakkanen, eikä lunta, niin sitten siellä voisi harkita käyvänsä. Muta olisi sen verran jäässä, että se ei upottaisi niin paljon.

Jouluna ja uutena vuotena olleista tupareista tuli ihania juttuja mökille. Tällä hetkellä säästän uusia  ihanuuksia mielummin mökille, kun käytän kotona. Varsinkin, jos ne on ns. teemaan sopivia.

Harmaat päivät ei innosta kuvaamaan, joten otin kuvat vain helposti käsillä olleista tavaroista. Ja saadaanpahan toinenkin postaus aikaseksi taas jossakin vaiheessa ennen, kun tosi toimet alkavat. =)


Vasemmalla on ihana lasipurkki, jossa on peuran pää kansi. Tämän sain lahjaksi ystävältäni, jolla oli jo mökkimme mielessä lahjaa antaessaan. M sai oikealla olevan peuran pää pullonkorkin, joka myös matkaa mökille. Jouluna kyllä jo testailtiin sitä tosi toimissa.
Isompi lasipurkki saatiin tuparilahjaksi. Koska se on ihan saman näköinen peruanpää purkin kanssa ajattelin, että se saa lähteä myös mökille. Säilytystilaa kaapeissa ei kauheasti tule olemaan, joten hyödynnetään näitä kauniita purkkeja sisustuksessa. 

Uudeksi vuodeksi ostin nämä Burka Designin kulhot. Ajattelin kuitenkin, että veisin nekin sitten jossakin vaiheessa mökille.Meiltä löytyy kotoa jo petroolinvärinen setti, joten näitä ei välttämättä täällä tarvita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti